deryalı günler,derya baykal,takımlar,peçetilik,çeyiz takımı,örgü,yemek tarifleri,resimleri,videoları,el işi,kazak,bolero,hırka,dantel,oya,örnekleri,şal,modelleri,örnekleri,yapılışı

31 Ocak 2009 Cumartesi

Altin Sarisi Dantelli Pecetelik Modelleri Resimleri

Peçetelik modelleriDeryalı Günler e hoş geldiniz. Sizlere yine sadece deryalı günler de olan peçetelik resimleri motifleri dantel peçetelik Peçetelik nasıl yapılır gibi sorulara cevap veriyoruz. Altın sarısı peçetelik takımı modelleri. Saten kapitone kumaştan yapılmış olan peçeteliğimizi lame ( altın sarısı ) rengi biyeler ile çevreleyip yine lame kurdeleler le ve dantel ( güpür ) ler ile süslenmiştir. deryalı günler özel peçetelik hazırlanışı resimleri kübra omaç tarafından tasarlanıp yapılmış ve özgün peçetelik modelleri örnekleri ndendir.

Seccade Takimi Cantasi Yapilisi Modelleri

deryalı günlerderyalı günlerDeryalı Günler den merhaba arkadaşlar. Sizlere hiçbir yerde olmayan sadece bizde olan deryalı günler derya baykal için yeni üretilmiş (KÜBRA OMAÇ tarafından) seccadelik takımı resimleri ni yayınlıyoruz. Peçetelik takımı, seccadelik örtüsü, tesbihlik, kurdelalı seccade örtüsü her şeyi içinde altın sarısı bir lame kumaştan desenli capitone dan yapılmıştır. Namaz kılmak için gerekli bütün malzemeleri bir arada tutan pratik bir seccade çantası dır.

deryalı günler
deryalı günler


deryalı günler

24 Ocak 2009 Cumartesi

deryali gunler den selam

Merhaba sevgili deryalı günler severler. Biraz uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. Sitemizi güncellemeye devam edeceğiz. İyi GÜnler..

10 Ocak 2009 Cumartesi

videolu ders konu anlatimi

Deryalı günler den selamlar geçenler de de bahsettiğim ekol hoca konu anlatımları diye bir site açılmış. videolu dersler veriyor lise ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olarak bizde üyeliksiz ve ücretsiz olarak vidyolu ders veren Ekol hoca sitesini destekliyoruz. Bugün siteye eklenen dersler ise sırasıyla Geometri açılar videolu konu anlatımı ardından üçgende açılar sonra dik üçgen sonra ikizkenar üçgen ve eşkenar üçgen geometride böyle yanlış anlamayın site sadece geometri değil türkçe edebiyat coğrafya felsefe gibi birçok dersleri anlatıyor. Edebiyat dersi ise bugün islamiyet etkisindeki türk edebiyatı eklendi sadece bugün ve eklenmeye devam edecek. Coğrafya dersinde yerşekilleri ve iklimin etkisi var. Ardından felsefeye giriş isimli videolu dersleri eklendi. Sitenin anasayfa adresi ise ekol hoca tıklayın.

10 ocak 2009 yayin akisi tvde bugun

Deryalı Günler tv yayın akışları köşemizden merhaba. Şimdi sizlere tv kanallarının 10 ocak 2009 cumartesi yayın akışı bilgilerini vereceğiz. Tvde bugün olan programlar ve sizlere önerdiklerimiz şöyle 10 0cak 2009 atv yayın akışı şöyle saat 20.00 da benim annem bir melek yılbaşı tekrarı var. Ardından tvde ilk kez yayınlanacak olan 22.30 da parmak izi isimli yabancı gerilim-korku filmi var bu filmi tavsiye ediyoruz. 10 0cak 2009 star tv yayın akışı ise şöyle saat 20.15 da baba ocağı 28.bölümü yani yeni bölümü yayınlanacak. Sonra 22.30 da artık 1.bölümü izlemekten tekrar gınağ geldi çünkü papatyam dizisinin ya 4. yada 5.tekrarı bu. 10 ocak 2009 kanal d yayın akışı ise saat 20.00 da kavak yelleri yeni bölümü var. Ardından 22.50 da ise iki süper film birden isimli tv filmi var. 10 ocak 2009 cumartesi show tv yayın akışı ise sırasıyla saat 20.00da varmısın yokmusun programı var ardından saat 23.00 da da biri bana gelsin var konuklarından biri gençlerin sevgilisi ceza canlı yayında rap söyleyecek.

9 Ocak 2009 Cuma

9 ocak 2009 milli piyango cekilisi sonuclari

Deryalı Günler 'den merhaba. Şu anda daha 9 ocak 2009 milli piyango çekilişi yapılmadı. milli piyango 9 ocak çekilişi yapılınca sizlere bu başlık altından vereceğiz. Herkese bol şanslar diliyoruz. Sadece yılbaşı biletleri fiyatı normalin iki katıydı ancak 9 ocak 2009 ve 19 ocak 2009 milli piyango çekilişi bilet fiyatları tekrar yarıya indi. Yani çeyrek bilet 3 tl'den yarım bilet 6 tl'den ve tam bilet de 12 tl den satışa çıkarıldı. 9 ocak çekilişi için biletlerin %99 u satıldı hiç elde kalmadı bakalım neler olacak.

9 ocak 2009 yayin akisi ve tvde bugun

Deryalı Günler 'den merhaba arkadaşlar. bugün 9 ocak 2009 cuma günü yayın akışı bilgilerini vereceğiz tüm tv programları nın. 9 ocak 2009 cuma show tv yayın akışı şöyle: saat 20.00 de bugün saat 16.15 de yayınlanan yemekteyiz 9 ocak final akşamı nın tekrarı var. Ardından herkesin beğenerek izlediği varmısın yokmusun var saat 21.30 da. 9 ocak 2009 star tv yayın akışı na göre saat 20.15 de herbie tam gaz isimli yabancı sinema filmi var. Ardından saat 22.00 da güldünya isimli dizinin tekrar bölümü var. 9 ocak 2009 kanal d yayın akışı ise saat 20.00 de arka sokaklar tekrar bölümlerinden biri var. Ardından saat 22.00 da aşk-ı memnu kolaj var. Neden kanal d nin böyle "saçma sapan" bir tv yayın akışı na girdiğini sorarsanız size cevap "ekonomik kriz" den dolayı pahalı olan özellikle kanal d de bir çok dizi var bunların içinde binbir gece, yaprak dökümü gibi bölümü 500.000 tl ye mal olan diziler var. Bunları kanal d yönetimi tasarruf nedeni ile ucu açık bir süre yayınlamama kararı almış bizden söylemesi. Gelelim atv ye. 9 ocak 2009 atv yayın akışı na göre de saat 20.00 de cumaların reyting rekortmeni adanalı var. bizi hakikaten de çok tuttu bir de cumaları karşısına düzgün bir rakip çıkmadı o yüzden de sebebi biraz. ardından saat 23.20 de parmaklıklar ardında dizisi var. 9 ocak cuma 2009 reyting raporları birincisi yine adanalı olacağı besbelli.

8 Ocak 2009 Perşembe

deryali gunler tavsiyemiz

Merhaba deryalı günler den herkese. Yeni bir site açılmış sizlere tavsiye etmek istedim ekol hoca adıyla. Sitenin amacı ücretsiz tüm dersler ve tüm sınıflar sbs den öss sınıfları ve ara sınıflar için ücretsiz videolu konu anlatımı yapmak. İlk anlatımları 9.sınıf biyoloji organik ve inorganik maddeler isimli konu anlatımı bizde derya baykal ve deryalı günler olarak sizlere tavsiye etmek istedik. Bu başlıkta söylenene göre siteye hergün yeni vidyolu konu anlatımı eklenecek. Herkese iyi akşamlar.

ahsap boyama

ahşap boyamaahşap boyama
ahşap boyama
ahşap boyama
ahşap boyama
ahşap boyama

Deryalı Günler, Derya baykal derya gibiden herkese merhaba. Bu yazımızda şuanda program devam ederken yazıyor web sorumlusu arkadaşımız.
Bu başlıkta birkaç özgün ahşap boyama yapmak la ilgili resimleri paylaşıyoruz. Derya baykal sehpa,tablo,sandık ahşap boyaması resimleri var. Yine Derya baykal sizlerin yoğun isteklerini kıramadı yani dikiş makinesi olayından bahsediyorum. Birkaç talihli seyircimiz bu başlık altından yorum yazarak isimlerini ulaşmak için gereken adresleri versinler. 30 izleyicimize mini dikiş makinesi ücretsiz hediye edeceğim. Bu başlık altından bekliyoruz isim soyisim vb bilgilerinizi ve websitesi olan hanımlar lütfen bize destek için bloglarınıza, sitelerinize sayfamızın en altında bulunan sitemizi desteklemek için gereken kodları sitenizin bir yerine kopyalıp yapıştırın teşekkürler deryalı günler

8 ocak 2009 persembe yayin akisi tv

Derya baykal dan merhaba. 8 ocak 2009 perşembe kanal d yayın akışı na buradan yine 8 ocak 2009 perşembe atv yayın akışı na bu linkten star tv 8 ocak 2009 perşembe yayın akışı na buradan ve 8 ocak 2009 perşembe show tv yayın akışı nada bu linkten ulaşabilirsiniz. Verdiğim linklerden de bakabileceğiniz gibi nihayet biraz düzeldi kanal d tv yayın akışı olarak. Çünkü hafta içi hergün aynı diziye yani arka sokaklar ve aşk-ı memnu ya dönmesi herkesi inanılmaz derecede "gıcık" etmişti. Show tv anlaşamadı maalesef pana film ile ve 8 ocak 2009 perşembe kurtlar vadisi pusu olmayacak eskiden perşembeleri kurtlar vadisi akşamı denirdi. Show tv pana filme son 10 bölümün parasını ödemeyince durum böyle oldu. Sanırım derya baykal ablanıza gelen bilgilere göre atv ile anlaşmak üzereymiş. bakalım ne olacak

7 Ocak 2009 Çarşamba

8 ocak 2009 yayin akisi ve tvde ki programlar

Derya Baykal 'dan selamlar. Allahın en güzel selamı üzerinize olsun. Bugün sizlere 8 ocak 2009 perşembe günü tv yayın akışları ve önerdiğimiz yerdiğimiz programları söyleyeceğiz yine her zamanki gibi. 8 ocak 2009 kanal d yayın akışı şöyle : saat 20.00 de nihayet (!) Aşk-ı Memnu 8 ocak bölümü yeni bölüm. Bu haftaki rezaletten sonra biraz iyi oldu. Çünkü eskiden arka sokakları hafta içi ama ana haberlerden önce gösterirlerdi saat olarak kimsenin canı sıkılmazdı neyse konuyu bölmeyim kanal d de saat 22.00 da da küçük kadınlar ın en son ki bölüm tekrarı var. 8 ocak 2009 atv yayın akışı ise saat 20.00 da parmaklıklar ardında yeni bölümü yayınlanacak ve ardından saat 22.20 de canım ailem tekrarı var. 8 ocak 2009 star tv yayın akışı ise şöyle saat 20.15 de ilk bölümü yayınlanacak olan yabancı gelin isimli tv programı var bugün tvde. ardından taa 24.00 de papatyam var yine tekrarı. Anlaşılan yabancı gelin süre olarak çok uzun. Gelelim show tvye. 8 ocak 2009 show tv yayın akışı aynen şöyle saat 20.00 de melekler korusun 2.bölümü yeni bölümü var. Ardından 22.00 da da ekranların yemek fenomeni olmuş klasikleşmiş dedikodu kazanı programı yemekteyiz saat 16.15 tekrarı var.

Patik modelleri resimleri ornekleri tarifi yapilisi

deryalı günlerderyalı günler

deryalı günler
deryalı günler

Deryalı Günler , Derya Baykal ve derya gibi dergimizden merhabalar. Nasılsınız hanımlar, sizlere yine en güzel örnekleri sunmaya çalışıyoruz. Bu başlığımızda sizlere patik modelleri, resimleri ve örnekleri vermeye çalıştık. Umarız ki hoşunuza gider bu resimleri internette bulamazsınız bulursanız ki bizden almışlardır. Her neyse sizlere üstteki resimler bebe patik yapımı en baştaki resimde hoş bir patik koyduk. Yine söylemeden edemeyeceğim haklı olarak. Allah filistindeki müslümanlara yardım etsin onları israil in şerrinden korusun. İsrail çünkü hunharca kadın yaşlı bebek demeden merhametsizce önüne geleni vuruyor öldürüyor. Gerçi nihayet bugün ilk defa sınır kapısındaki ambargoyu sınırlı olarak kaldırdılar sanki bize lutfediyorlar bir kez daha türk halkının ne kadar duyarlı olduğu anladım. Bu patik modelleri başlığının altında biraz garip oldu bu mesela ama söylemekte bahsetmekte hatırlatma çok haklıyım şimdilik bu kadar.

e okul sistemi acildi

Deryalı Günler , Derya Baykal dan sevgiler saygılar herkese merhaba. Milli eğitim bakanlığı yani meb 2009 da e-okul sistemini hayat geçirdi. Önceden sadece ilköğretim öğrencileri yaralaniliyordu internetten notları öğrenme gibi olanlaklardan artık sadece ilkokul değil lise öğrencileri için de e okul kullanılıyor. Artık sadece öğrencinin tc kimlik nosu ve okul numarası ile internetten eokul a girerek notlarına, devamsızlığına, sınıf içi durumuna, okuduğu kitaplara kadar bir çok kişisel bilgiye ulaşılabiliyor. Veliler ve öğrenciler E-okul a bu linkten giriş yapabilirsiniz.

7 ocak 2009 yayin akisi ve tv programlari

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün 7 ocak 2009 çarşamba günü yayın akışı ve tvde bugün hakkında sizlere bilgiler vereceğim. Eleştirdiğim programları ve tavsiye ettiklerimi de sizlerle paylaşacağım. 7 ocak 2009 kanal d yayın akışı şöyle : Aslında normalde bugün herkesin de bildiği ve sevdiği Yaprak Dökümü olması gerekiyordu. Ama kanal d yönetimi sebebini çözemediğimiz bir nedenle bu saçma yayın akışına geçmişler. Saat 20.00 de Arka Sokaklar eski bölümlerden birinin tekrarı ardından saat 22.00 da aşk-ı memnu dizisi var. 7 ocak 2009 reyting raporları nda da kanal dnin eskisi gibi olmayacağı ve reytinglerinin düşeceği ve nitekim düştüğü de bir gerçek. 7 ocak 2009 star tv yayın akışı na göre saat 20.15 da Güldünya isimli yeni dizinin ilk bölümünün tekrarı var. Sonra saat 22.00 de dün izlediğim ve çok da beğendiğim Papatyam dizisinin ilk bölüm tekrarı var. Diziyi ben çok beğendim. Zaten 6 ocak 2009 salı günü reyting raporları nda da ilk üçe girmesi bunu ispatladı. Dün izlememiş olanlar bugün izlemeliler Derya baykal tavsiye ediyor. 7 ocak 2009 atv yayın akışı nda ise saat 20.00 da Avrupa Yakası en son yayınlanan bölümün tekrarı var atvde şaşırmış. Ondan sonra saat 23.20 de yine atv de özel hat isimli magazin programı var. 7 ocak 2009 show tv yayın akışı ise saat 20.00 da yemekteyiz in öğlenki tekrarı var. saat 23.15 da da doktorlar dizisi tekrarı var. Bu arada ela nın diziye tekrar dönmesi tüm seyircileri ve doktorlar reyting ölçümcülerini de sevindirdi :D

6 Ocak 2009 Salı

6 ocak 2009 yayin akisi ve tvde bugun

Deryalı Günler 'den merhaba. Bugün sizlere 6 ocak 2009 salı gününün tv yayın akışlarını ve önerdiğimiz programları yazacağım. Star tvde 6 ocak 2009 da saat 20.00 de papatya isimli yeni bir dizi başlıyor. Dizinin başrollerinde metin akpınar ve nilgün özcan kasapbaşıoğlu var. Bakalım izleyelim beğenecekmiyiz acaba. Saat 22.00 da baba ocağı son bölümün tekrarı var. Show tv 6 ocak 2009 yayın akışı ise saat 20.00 de dudaktan kalbe dizisinin yeni bölümü ve ardından saat 22.45 te yemekteyiz saat 16.15 de yayınlanan programının tekrarı var. 6 ocak 2009 atv yayın akışı ise şöyle saat 20.00 de canım ailem yeni bölümü var. saat 22.30 da da tetikçi isimli yabancı sinema filmi var. 6 ocak 2009 kanal d yayın akışı da saat 20.00 de küçük kadınlar yeni bölümü ardından saat 22.00 de Aşk-ı Memnu tekrarı (!) var. Derya baykal dan şimdilik bu kadar...

hirka modelleri ornekleri resimleri

deryalı günlerderyalı günlerDeryalı Günler derya baykal dan selamlar saygılar ve merhabalar.. Sizlere şimdi nette olmayan deryalı günlere özel hazırlanmış olan hırka modelleri resimleri ni takdim ediyoruz. Diğer yazılarımızda bebe hırkaları örgülerinden de bahsedeceğiz. Şuanda Ankarada olduğum için ankarada bu arada havalar maşallah iyi gidiyor. Meteroloji kar yağacak diyordu; ama hiç de kar yağmadı ve öyle bir hava yok. Bir ara inanılmaz bir kuru ayaz vardı. Gerçekten yolda yürünmesini bile zorlaştırıyordu. Allah fakire yoksula yardım etsin. Bu arada resimlere tıklayarak tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz hırka örnekleri nin. Konu sapmış olmasın neyse resimleri eklemeye devam edeceğiz..
deryalı günler

deryali gunler orgu ornekleri resimleri modelleri

deryalı günlerderyalı günler

deryalı günler
deryalı günler
deryalı günler

Deryalı Günler, Deryalı Günler den herkese merhaba. Yandaki resimlerde internette fazla bulunmayan deryalı günler e özgü örgü, şapka, tunik, şal ve panço modelleri örnekleri var. Beyaz renkte gri renk tonlarında örnekler verdik. Bebek örgü modelleri, çocuk örgüleri ve hırka model ve resimleri vermeye çalıştık. Umarım hoşunuza gider. Bu arada hep örgüler modellerinden vs. bahsederken aklıma gelen daha doğrusu aklımdan hiç çıkmayan bir şeyleri de paylaşmadan edemeyeceğim. İsrailin Filistine acımasızca saldırmasından bahsediyorum. Genç-yaşlı, kadın-kız, küçük büyük demeden herkesin canına kast eden israili lanetliyoruz derya baykal ve deryalı günler olarak. Sizleri de protesto için yahudi yani israil ürünleri kullanmamaya çağırıyoruz.

5 Ocak 2009 Pazartesi

derya baykal atki bere modelleri resimleri

deryalı günlerderyalı günler

deryalı günler
deryalı günler
Deryalı Günler , Derya baykal sitemizden herkese bugünde merhaba.. Artık sizlere tv programı yayın akışlarının dışında asıl amacımız ve konumuz olan atkı bere yapımı, örgü, modelleri, resimleri ile ilgili bilgiler de vereceğiz. tabii yayın akışı ve tv programlarına yaptığımız yorumlar devam edecek bir yandan. Bu arada özellikle belirtmek istiyorum şu anda benim (derya baykalın) sunduğu deryalı günler programının videolarını full olarak paylaşmaya çalışacağız. Gerekli altyapı ve teknik detaylı kurmaya başlıyoruz sizden gelen talep olduğunu görünce sizlere programımızda gösterdiğimiz örgü, bere, atkı, şal, nakış işlemeleri ve bilimum şeylerin videoları yayınlamaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

5 ocak 2009 yayin akisi tv programlari

Deryali Günler den selamlar. Bugün 5 ocak 2009 pazartesi. çok güzel birşey oldu ilk bununla başlamak istedim. Show tvnin doktorlarının elası ve başhekimi diziye geri döndü. Bu kesinlikle eğer anormal bir değişim olmazsa yani senaryoda kötü yazılmamışsa doktorların tekrar şahlanacağı anlamına geliyor. Doktorlarda ortalık karışıyor. Çünkü levent evlendi dizide gerçek adı naz elmas olan kişi ile. Şimdi de elanın gelmesi çok büyük şoklara sebep olacak. Bugün benimde en çok merak ettiğim ve tavsiye ettiğim saat 20.00 de Doktorlar. Önceki yazımlarında birinde bu yazıda doktorlar dizisini yerden yere vurdum eli maşalı olarak. haklı olduğuma da inanıyorum eski yazımda çünkü o verdiğim linkten de bakabileceğiniz gibi eski oyuncuların gelmemesini eleştiriyordum böyle giderse doktorlar bitecekti reytinglerin azalması yönünden diyordum. Şimdi düzeldi inşallah doktorlar dizisi izleyip göreceğiz... Kanal d nin yayın akışını yazmak bile istemiyorum aslında çünkü saat 20.00 de arka sokaklar, 22.00 da aşk-ı memnunun eski bölümlerinin tekrarı var tam bir "rezalet". Ne oldu diye eleştirdim kanal dyi sanırım küresel kriz dizi bütçelerinide doğan grubunu da etkiledi. Biraz haketti diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman haberlerini izlesem ana haber bülteninden bahsediyorum hep olumsuz : "yok küresel kriz şöyle etkiledi, satışlar balta gibi durdu, abd batacak durum çok kötü" gibi insanların alışveriş yapmalarını engelleyen haberler yaptıkça ( tabii ki tasarrufa kızmıyorum eleştirmiyorum eleştirdiğim şey parası olanları da tedirgin edip onlarda alışveriş yapmayığında esnaf ekonomosi zinciri dediğim olaydan ekonomi iyece etkileniyor) . show tvde 22.45 de yemekteyiz tekrarı var. atvde 20.00 da elveda rumeli ve 22.00 da adanalı var. star tvde saat 20.00 da Sonbahar yeni bölümü ve saat 22.00 da güldünya adlı çok önceden beri starın tvde fragmanlarını döndürdüğü dizinin ilk bölümü yayınlanacak.

3 Ocak 2009 Cumartesi

4 ocak 2009 yayin akisi tvde bugun programlar

deryalı günlerDeryalı Günler sitesinden derya baykal olarak herkese merhaba diyorum. 3 ocak cumartesi 2009 yayın akışı ve önerdiği programları sayın baykalın tavsiyeleri ile birlikte önceki yazımızda Bugünkü yazımda sizlere her zamanki gibi 4 ocak 2009 yayın akışını vereceğim ve bugün tvde yayınlanacak programların önerdiklerimi de özellikle belirteceğim. 4 ocak 2009 show tvde saat 20.00 acun ılıcalının sunumu ile varmısın yokmusun programı var. Ardından 23.00 'da melekler korusun ilk bölümün tekrarı var. 4 ocak 2009 da atv de ise saat 20.00 de ibo show ardından saat 23.50 da harika pazar var. 4 ocak 2009 da star tv de ise saat 20.15 de izdivaç programı ardından 23.30 da futbolig isimli futbol programı var. 4 ocak 2009 pazar günü kanal d de saat 20.00 Çghb yılbaşı tekrarı ve ardından saat 23.00 da derya baykal ın tavsiyesi (izlemenizi gerçekten öneririm) Vahşi Irk isimli yabancı gerilim-korku filmi var. 4 ocak için deryalı günlerin önerisi saat 20.00 de show tvde varmısın yokmusunu izlemek ardından 23.00 de de vahşi ırk filmini izlemeniz.. Herkese iyi akşamlar..

2 Ocak 2009 Cuma

3 ocak 2009 yayin akisi tvde bugun

Derya Baykal 'ın sunuculuğunu yaptığı deryalı günler programının sitesinden herkese merhaba. Bugün 3 ocak 2009 cumartesi günkü tv programlarını, önerdiğimiz şekilde yorumlayarak sizlere bahsedeceğiz. Show tvde akşam saat 20.00 'de sevgili Acun Ilıcalı'nın sunduğu varmısın yokmusun var. Sonra Ferhat Göçer'in canlı olarak sunduğu güzel şarkılarla biri bana gelsin var. Atv son günlerde bayaa bir yabancı güzel filmler atağına kalktı. Saat 20.00 de Aeon Flux isimli yabancı film tvde ilk kez yayınlanıyor. Ardından saat 22.00 'da Canım Ailem isimli güzel bir dizi var. Tabii ki tekrar bölümü. Çünkü o dizinin yeni bölümleri Salı günleri yayınlanıyor. Star tvde ise, saat 20.15 de çoğu kişinin sevdiği Baba Ocağı var ama ben pek izlemiyorum. Ama kötü bir dizide demem yani. Ardından 22.30 da Booby Zee isimli yabancı film var. 3 ocak 2009 cumartesi Kanal d de ise saat 20.00'da Örümcek adam 1 ve saat 22.00'da sınav filmi var. hangi kanalları izleyecekseniz tercih sizin... Deryalı günler ve derya baykalın tavsiyesi bu akşam bir kanala yoğunlaşmayın çünkü güzel programlar yok genel olarak, ancak ilk önce saat 20.00 de atvde yayınlanack olan Aeon Flux isimli film sonra 22.30 da da star tvdeki Boby Zee yi izlemeniz ve reklam aralarında diğer programları izlemeniz.. İyi seyirler

1 Ocak 2009 Perşembe

2 ocak 2009 yayin akisi tvde bugun

Deryalı Günler den merhaba. Bugün 2 ocak 2009 cuma gününe ait tv yayın akışlarını programları sizlere bahsedeceğiz. Saat 20.00 de show tvde Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılar için final akşamını izleyeceğiz. Ondan sonra saat 21.15 de yine show tvde Çarşamba günü yarışan ve 155.000 lira alan metin arkadaşımızdan sonraki bir yarışmacı yarışacak. Atvde ise saat 20.00 de herkesin sevgisini kazanmış bir dizi Adanalı var. Ben bu diziyi seviyorum sizlere de tavsiye ederim. Yine saat 20.00 de star tv de Kanal 1 de bir ara Pınar Altuğ 'un sunuculuğunu yaptığı Mucizeler Gecesine taklit olarak yapılmış Olmaz Böyle Şey var. Kanal d de ise herzamankinden farklı bir yayın akışı var. Saat 20.00 de arka sokaklar en sonki bölüm tekrarı ve 22.00 de de aşk-ı memnu tekrarı var. Saat 12.30 da da beyaz show yılbaşı özel in tekrarı var.

1 ocak 2009 yayin akisi tvdekiler

Deryalı Günler 1 ocak 2009 'dan merhaba. Derya Baykal deryalı günler olarak sizlere yine her zamanki gibi bugünkü beğendiğimiz sizler için seçtiğimiz tv programları yayın akışları hakkında bilgi vereceğiz. Bugün saat 22.15 'de kanal d de Aşk-ı Memnu'nun tekrarı var maalesef. Star tvde ise saat 20.15 'de kutup ekspresi , 22.00 de de Bruce Wills'in 16 Blok isimli yabancı filmi var. Show tvde önceki yazımda da bahsettiğim gibi saat 20.00'de Melekler Korusun var. ATvde Saat 20.00 de Kutsal Savaçcı Arn isimli güzel bir yabancı film var. Bunları izleyebilirsiniz. Bizim tavsiyemi saat 20.00 de atvde Kutsal Savaşçı Arn 'ı sonra saat 22.00 de star tvde 16 Blok'u izlemeniz.. Herkese iyi günler

Deryali Gunler Yeni Yilinizi Kutluyor

deryalı günlerDeryalı Günler sitemizi açalı bayaa bir süre geçti. En başta Derya Baykal ve ekibi olarak sizlere iyi, samimi ve özgün bir site yapmaya çalıştık. Hep de bu resmimi kullanıyorum bu sitede ama daha güzel resimlerde koyacağım merak etmeyin. Yarın Deryalı günler in kanalı show tvde Melekler Korusun isimli bir dizi başlıyor hepinize bu diziden biraz bahsetmek istiyorum. Avrupa Yakasından yeni ayrılan Hümeyra başrolde oynuyor. Avrupa yakasının senaristi gülse birsel ile iyi ayrıldığını söylüyor hümeyra. Bakalım diziyi beğencekmisiniz. İnşallah bu dizide reyting kurbanı olmaz diyoruz. Gün içinde sizlere her zaman ki gibi beğendiğimiz program ve tv akışlarını yazacağım.
Melekler korusun saat 8'de show da...