deryalı günler,derya baykal,takımlar,peçetilik,çeyiz takımı,örgü,yemek tarifleri,resimleri,videoları,el işi,kazak,bolero,hırka,dantel,oya,örnekleri,şal,modelleri,örnekleri,yapılışı

31 Aralık 2008 Çarşamba

Deryali Gunler 31 Aralik Carsamba 2008

Deryalı Günler 'den bugün de merhaba. Artık 2008 in son günündeyiz. İlk önce hepinizin yılbaşını kutluyor ve hayırlı ve sağlıklı geçmisini temenni ediyorum Derya Baykal olarak. Malum bugün yılbaşı olduğu için tv programlarını bugün önerirken normalde bugün yayın yapmayan programlar bugüne alındı yani olağanüstü bir durum. Mesela beyaz show gece saat 11.30 da kanal d de olacak. Çok güzel hareketler bunlar yılbaşı özel var yine kanal d de saat 20.00 de. Bugün inşallah hıyarlı baba skeci vardır çünkü çok güzel bir skeç. Herkes de bilir zaten o skeci. Show tv yani deryalı günler in kanalında yılbaşına özel metin yarışıyor ve tam 10 tane 500.000 ytl var para ağacında daha ne olsun. Yine star tvde saat 20.15 den itibaren yılbaşı özel programı var süpriz konuklarıyla.. Trt de milli piyango çekilişi olacak. Çekilişler saat 13.00 de başladı şuanda devam ediyor. Saat 12.00 de de 25 milyon tl nin çekilişi yapılacak. Herkese iyi şanslar.

30 Aralık 2008 Salı

Derya Baykal Genclik Cayi

deryalı günlerDeryalı Günler Gençlik İksiri Çayı Yapımı
Derya Baykal 'ın özel tarifini sizlerle paylaşıyorum.
Neler Gerekiyor :
8 poşet yeşil çay
6-7 küp buz
isteğe göre (opsiyonel) tatlandırıcı
yarım bardak nar suyu
Bu malzemeleri karıştırın için yarın sabah farkı hissedeceksiniz.

Deryali Gunler 30 aralik icerigi

Deryalı Günler 'den merhaba diyor Derya Baykal .. 30 aralık 2008 salı günü. Şuanda programdayım ve şuan reklam arası verdik. Bende site sorumlusu arkadaşımıza söyledim yazı yazalım diye. Şuana kadar Atilla Bey 'in hazırladığı Nikah Şekerleri yaptık. Derya Baykal 'ın konuğu olan Atilla ya teşekkür ederiz. Dr. Ali Bey'in fıtık hakkında bilgi vermesini izledik. Bende doktor gibi teşhis yaptım bu arada. Alman konuğumuzun yaptığı atık kurdelelerle çanta yaratımı yaptık. Derya Baykal Gençlik İksiri Çayı ya da Gençlik çayı diye tabir ettiğimiz çayı verdik. Yıldızlı şapka yapımını anlattık. Derya Baykal Kanepe Tarifi verdik.

Deryali Gunler 30 Aralik Sali 2008

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Yine tekrar ve yeniden sizlere her zamanki gibi 30 aralık salı bugün tvdekileri, beğendiğimiz dizi film ve programları sizlere tavsiye edeceğiz. Bugün ki Deryalı Günler, Derya Baykal tavsiyeleri : Saat 20.00 de sevdiğim ve beğenerek izlediğim sizlere de tavsiye ettiğimiz dizi Canım Ailem var. Bugün 6.bölümü yayınlanacak inşallah. Dizide üzüldüğüm şey ise Seyhan ve Halim 'in arasında bozulması. Çünkü Seyhan la Ali arasında bir aşk başlıyor. Kanal d de saat 20.00 de yine iyi bir dizi Küçük Kadınlar var. Sonra da bu sezon bitecek olan Binbir gece var yine saat 22.00 de. Star da bu arada saat 20.15 de Dehşet Saatleri yabancı korku filmi var. Daha sonra star tvde saat 22.00 de severek izlediğim Ay Işığı var. Geçen hafta zaten yeni bölümü yayınlanmadı ve Derya Baykal 'ı çok üzdü bu. Neyse.

29 Aralık 2008 Pazartesi

29 Aralik Tvde Bugun

Deryalı Günler , Derya Baykal herkese merhaba diyor. 29 aralık 2008 pazartesi günü bugün. Şimdi sizlere artık klasikleşmiş, fenomenleşmiş ve demirbaş haline gelen bugün tvdekileri, beğendiklerimizi sizlere tavsiye edeceğiz. Bugün önceki yazılarda da tahmin ettiğimiz gibi büyük reyting kaybına uğradını söylediğimiz show tvnin eski dizilerinden sayılan Doktorlar var. Derya Baykal tam da tahmin ettiği gibi dizinin yeni yayın günü pazartesi oldu. Gerçekten bu hiç hayra alamet değil baştan söyleyeyim. Çünkü bir dizi eğer günü değiştiriliyorsa o günkü programlar içinde az seyrediliyor olmasındandır. Hadi hayırlısı. Doktorlar bu arada saat 20.00 de show tvde. Yine aynı saatte başlayan yani 20.00 de başlayan Kanal D 'nin sevilen demirbaş dizilerinden geçen hafta 100. bölüm bu hafta 101. bölümü yayınlanacak olan Arka Sokaklar var. Birde ben fazla sevmiyorum ama sevenleri çok olan aslında güzel bir dizi olan Elveda Rumeli var. Normalde pazartesileri Sonbahar oluyordu star tvde. Saat 20.00 de bir önceki bölümü yayınlanır saat 22.00 de yeni bölümü yayınlanırdı. Ama bu hafta yok, nedeni belli değil.

Deryali Gunler 29 aralik

Deryalı Günler 'den herkese tünaydın diyorum. Bugün saat 13.50 de başlayan programımız gerçekten çok akıcı ve güzel olacak. Sizlere gerekli bilgileri vereceğim. Herkesin yeni yılını kutluyorum, birlikte hayırlı ve uzun ömürlü nice senelere diyorum. Derya Baykal yani benim sunduğum deryalı günler yine çok candan ve sempatik konukları ağarlıyor. Deryalı Günler 29 aralık 2008 pazartesi. Artık 2008 in son zamanları. Bende o klasik ve değişik espriyi yapmak istiyorum. Seneye görüşürüz :D

25 Aralık 2008 Perşembe

Deryali Gunler 26 aralik cuma

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Size dünkü Derya Baykal yani benim sunduğum deryalı günler programından bahsetmek istiyorum. Kabak tatlısı tarifi verdik, yılbaşı ile ilgili birkaç yemek verdik ve derya baykal yemek tarifleri vermeye devam edeceğiz. Daha sonra Fırında Sarımsaklı Domates in tarifini verdik. Yine yılbaşına özel Hindi görünümlü tavuk tarifi verdik. Ondan önceki günlerde 24 aralıkta irmik helvası tarifi vermiştik. 26 aralık cuma günü deryalı günler programıma gene hepinizi davet ediyorum. Saat 1.00 de ..

24 Aralık 2008 Çarşamba

deryali gunler 25 aralik

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün deryalı günler her zamanki gibi çok güzeldi. 25 aralık perşembe, 26 aralık cuma da yine programa bugünkü konuklar gibi hoş konuklar katılacak. Dün yani 24 aralık 2008 çarşamba günü Avrupa Yakası 'nın sevilen oyuncularından "Tacettin" isimli karekteri canlandıran sevgili Veysel Diker geldi bugün. Yine 2 saatimiz çok hareketli geçti ve güzeldi.

22 Aralık 2008 Pazartesi

dun acun harikaydi

deryalı günler,derya baykalDeryalı Günler , Derya Baykal 'dan öncelikle herkese merhaba. Dün yine sevgili dostum acun ılıcalının sunduğu Varmısın Yokmusun vardı tvde. Acun, 50 cent i çağırmış ve herkesi büyüledi. evet gerçekten de deryalı günlerin de kanalı olan show tvnin önünde geçen cuma çok büyük bir kuyruk vardı. Kuyruğun adı 50 cent kuyruğu. Tam 16.000 kişi bu kuyruktaydı. Evet bu arada tarih 22 aralık pazartesi. Deryalı Günler yine bugün müthiş. Hepinizi izlemeye davet ediyoruz.

21 Aralık 2008 Pazar

biraz reytingleri inceleyelim

deryalı günlerDeryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün bu haftanın reytinglerini inceledik ve sizlerle paylaşıyoruz. 15 aralık pazartesiye baktığımızda uğur dündarın sunuculuğu ve haber grup başkanlığını yaptığı star haber reytinglerde günün birincisi olmuş gibi görünüyor. Bu arada bakalım (22 aralık pazartesi ve 23 aralık salı reytingler nasıl olacak.) Daha sonra konuştukları şive ve konusuyla herkesin beğenisi kazanan kurtlar vadisinin eski yönetmenlerinden olan Serdar akarın yönetmenliğin yaptığı elveda rumeli % 0.20 farkla pazartesi günü ikinci olmuş. Tabii bizim deryalı günler programımız da kendi grubundaki (içeriğindeki= programlar arasında yine birinci olmuş.

21 aralik pazar icerigi ve paspas

deryalı günlerİlk önce deryalı günler olarak herkese ve hepinize merhaba diyoruz. Bu geçtiğimiz cuma 2 gün önce show tvde deryalı günler programımızda paspas yaptık. Umarım herkes beğenmiştir. Sizlere 21 aralık pazar gününde tvdeki tüm önerdiğimiz program,dizi ve sinema filmlerini her zamanki gibi yazmaya (beğendiklerimiz önermeye) devam edeceğiz.

20 Aralık 2008 Cumartesi

21 aralik pazar yayin akisi ve programlar

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Sizlere her zamanki gibi 21 aralık pazar günü yayın akışını ve izlenmesini tavsiye ettiğimiz programları Derya Baykal ve Deryalı günler olarak söylüyoruz. Bugün dünkü gibi yine varmısın yokmusun - 50 cent in tekrarı var. Konserlerle ve ilginç diyologlarla geçti program. Kanal d Bkm Mutfak Çok güzel hareketler bunlar var. Saat 20.00 de kanal d de. Yine güzel skeçlerle. Ama sevgili Yılmaz Erdoğan biraz fazla abartmış. Neyi mi ? derseniz deryalı günler olarak söylemek istiyorum. Her skeçten sonra sahneye çıkıp çghb mi, ghb mi gibi sorular sorması. Hadi diyebilirsiniz bunun neresi anormal ? O stüdyoda bütün seyircilerin oyuncuların akrabası olması ve bir kısmının da bkm de başka projelerde çalışan oyuncular olması not bareminin tarafsızlığın etkiliyor ! Çghb programını derya baykal olarak seviyorum ancak bu not sistemi ve sayın erdoğanın her skeçten sonra çıkmasını eleştiriyorum.

20 aralik cumartesiye devam

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün tvdeki diğer programlar şöyle : gece saat 00.30 da kanal d de Okan Bayülgenin sunuculuğunu yaptığı Disko Kralı var. Fazla izleyemiyorum ancak gene de sıkıcı değildir herhalde. Gerçi reytingleri hep de iç açıcı değil ancak olsun.. Yine bugün saat 20.00 da kanal d de Akasya Durağı nın yeni bölümü var. Bu yeni bölümde Ayşen 'e aşık olup kendini olaya kaptıran nuri baba yı yine melahat kurtaracak. Saat 22.20 de herkesin izleyebileceği ve sevdiği Benim Annem Bir Melek var. Bu diziyi de Oya abla kurtarıyor. Çünkü, oyunculuk yetenekleri ve tecrübesi mükemmel. Yine sevenler için Baba Ocağı var star tvde saat 20.15 de..

19 Aralık 2008 Cuma

Yarin 50 cent geliyor

Deryalı Günler olarak herkese merhaba diyoruz. Yarinki programda sizlere söylemeyi unuttuğum bir program daha var. Varmısın Yokmusun ! herzamanki varmısın yokmusundan farkı yarınki programda Deryalı Günler olarak açıklıyorum acun 1 milyon $ 'a 50 centi getirdi. Yarınki programı sakın kaçırmayın diyoruz. Deryalı Günler 'in çıktığı kanal olan show tvde saat 20.00 de Varmısın Yokmusunda 50 cent !

19 aralik cuma diger programlar

Deryalı Günler 'den merhaba. Bugün Show tvde saat 20.00 de Yemekteyiz programının tekrarı var. Bu arada çarşamba günü atvde yayınlanan Avrupa Yakası 'nda Yemeğe misafir ismiyle yemekteyiz programını işlediler. Çok güzel (!) bir "taklit olmuş." Yemekteyiz programındaki lafları ve katılımcıları tamamen güzel bir şekilde işlemişler. Ama, şunu da söylemeden edemeyeceğim. Gülse Birsel demek ki bu program olmasa ne yapardı çok merak ediyorum. Kızdığım nokta daha özgün olmalıydı bu haftaki bölüm.. Avrupa yakası demek ki konu sıkıntısı çekiyor. Bugün saat 23.00 de Binbir Gece 'nin şehrazatı Bergüzar Korel in de konuk olacağı Beyazıt Öztürk 'ün sunduğu cuma akşamlarının vazgeçilmez programı Beyaz Show var.

20 aralik cumartesi yayin akislari ve tavsiye ettigimiz programlar

Bugün ayın 20 'si. Yani 20 aralık 2008 cumartesi. Bugün sizlere tavsiye ettiğimiz programlar şöyle:
Bugün kavak yelleri var. Ancak, eskiden de dediğim gibi deryali günler dizi eleştirileri başlığından bildirdiğimde de söylediğim şeyleri söyleyeceğim. Eski arkadaşlar hepsi birbiriyle sırayla sevgili oluyor. Dizinin senaryosu aslında amerikada yayınlanan bir dizinin türkçe diline aktarılmış olduğu için türklerin herkesin de deyişli "mezhebi geniş" olmaması sebebiyle bizlere uymuyor. Ancak, yine de izleyenler izleyebilir. Tabii herkesin kendi görüşü..
Diğer yazımda yorumlarımıza devam edeceğiz.

Deryali Gunler 19 Aralik Cuma Tvdekiler

Deryalı Günler 18 aralık cuma günü. Herkese merhaba. Bugün yine sizlere artık klasik haline gelmiş her gün yaptığımız gibi bugünkü izlemenizi tavsiye ettiğimiz (beğendiğimiz) program,dizi ve filmleri önereceğiz. Bugün benim programımız yani daha doğrusu benim ve sizin programınız herkesin programı olan Deryalı Günler hariç tv de neleri öneriyoruz: Saat 20.00 de atvde Adanalı isimli dizi var. Bu dizi güzel bir dizi, zaten reytinglerinden de atv çok memnun. Çünkü, cuma günlerinin birincisi. Ayrıyetten cuma günü yine Kanal d de saat 20.00 de 45 dakikalık bir tekrarın ardından saat 20.45 de yeni bölümü yayınlanacak olan Asi dizisi var. Orada Asi rolüyle herkesin sevgisini kazanan Tuba Büyüküstün gerçekten de güzel bir bayan. Demir rolünde oynayan Murat Yıldırım 'la gerçekten de çok yakışıyorlar.

18 Aralık 2008 Perşembe

parmakliklar ardinda persembe

Deryalı Günler 'den merhaba. 18 aralık perşembe 2008 parmaklılar ardında var bugün. Bu dizide gerçekten güzel sayılabilir. Çünkü senaryo abartılmamış. Hayatta gerçekten böyle yaşayanlar var diyor insan. Bir garibine gidiyor Derya Baykal 'ın. Parmaklıklar ardında yeni bölümü Saat 20.00 de atv de izleyebilirsiniz.

18 aralik persembe yayin akislari devam

Yine ve yeniden merhaba sevgili Deryalı Günler severler.. Bugünkü tv programları, yayın akışı ve izlemenizi tavsiye ettiğimiz programlara devam ediyoruz. Bugün tvde saat 20.00 de yapımcıların maliyet azlığı ile çok sevdiği ve izleyenlerin de kendi hayatlarından ve dobra olduğu için sevdiği yemekteyiz programı var. Saat 21.30 beylerin ve gençlerin özellikle sevdiği Kutlar Vadisi Pusu var ama 2 hafta öncenin tekrarı. Normalde tüm dizilerin yeni bölümleri yayınlanırken kurtlar vadisi pusu nun yeni bölümünün yayınlanmaması sebebi Muro filminin vizyonda olması ve normalde yeni bölüm olsaydı film vizyon tarihinden 1 hafta geçmiş olacaktı sadece belirli sayıda izleyici kitlesi izleyecekti yeni bölüm yayınlanınca belki sinema filmindeki oyunculardan buraya transferler anlayacak ve daha filmi izlememiş olanlar kurtlar vadisi dizisine o karakterlerin nerden ne zaman geldiğini anlayamazdılar. Bu yüzden iki hafta böyle oldu.

18 aralik persembe yayin akisi ve yorumlarim

Bugün 18 aralık perşembe 2008. Deryalı Günler 'den hepinize merhaba. Bu yazımda sizlere izlemeyi önerdiğim tv deki programları, dizileri ve filmleri söyleyeceğim. Bazı kötü yanlarını eleştriceğim. Saat 13.55 de benim programım Deryalı Günler var. Saat 20.00 de Aşk-ı Memnu Dizisi var. Dizi gayet güzel, zaten bilenler bilir senaryo yabancı bir diziden türk senaristleri ve tercümanları tarafından türkçeye aktarılmış hali. Dizide bihterin gerçek yüzü çıkmaya başlıyor. Adnan bey, Bihter'le evlendiğine şimdiden pişman olmaya başladı bile.. Annem Dizisi var o da güzel bir dizi ama ben pek izlemiyorum. Onda da yeni bölümde Gonca bebek beklediği adamla nikah masasına otuyor..

17 Aralık 2008 Çarşamba

17 araliktan devam

Evet deryalı günler den tekrar merhaba. 17 aralık çarşamba 2008 yayın akışları ve tavsiye ettiğimiz programlar şöyle: Show tvde saat 21.30 da doktorlar dizisi var. Şimdi bu dizi hakkında biraz eleştiri yapmak istiyorum. Bende önceden yani bir önceki sezonda doktorları hiç kaçırmıyordum. Ama edanın, hasanın ve diğer kızın adını hatırlayamadım kıvırcık saçlı arkadaşın diziden çıkması diziyi çok ağır bir reyting ve hayran kitlesi kaybına yol açtı ve bu diziden çıkarmaları diziye hiç iyi aktaramadılar. Yani senaryo tamamen "kopuk" ! Doktorların yönetmen ekibi ve yönetici kadrosunun da değişmesiyle aynı kanal d deki yol arkadaşım dizisi gibi dizinin "tadı kaçtı". Çarşambaların yine atvnin vazgeçilmez yapımlarından olan Avrupa Yakası var. O dizi mesela, kaç tane oyuncu da çıksa, felaket de çıksa, akla gelmedik bişey olsa yine çok güzel, yine çok güzel, yine çok güzel ! Çünkü gürse birsel inanılmaz güzel yazıyor ve kopukluk da olmuyor. Diğer dizilere örnek olsun...

deryali gunler 17 aralik carsamba yayin akislari

Herkese Deryalı Günler 'den merhaba. Bugün 17 aralık çarşamba günü. Sizlere yine tvde olan izlemenizi tavsiye ettiğim dizi,film ve programları yazmaya çalışacağım. Bugünün en güzel dizilerinden biri tabii ki yaprak dökümü dizisi. Entrikalar yine devam ediyor. ferhunde herkesin canını yakmaya devam ediyor. Saat 20.00 de 30 dakikalık bir tekrar ardından, 20.30 da yaprak dökümü yeni bölümünü yayın akışına göre izleyebilirsiniz. Yine 20.15 de star tv de kurşunlar arasında adlı bir yabancı film var. Daha önce izlemeyenlerin sıkılmadan izleyebileceği bir yabancı sinema. diğer yorumlarım daha sonraki deryalı günler yazısında devam edecek.

16 Aralık 2008 Salı

sali gunu programlarina devam

Tekrar merhaba Deryalı Günler 'den herkese.. 16 aralık salı 2008 diyorduk. Yayın akışları devamı ve izlemenizi tavsiye ettiğimiz programlar şöyle : 20.15 de star tv de ay ışığı var. Dizi güzel bir dizi beğenerek takip ediyoruz. Size de izlemenizi tavsiye ederiz. 22.00 de Baba ocağı var ama bana tam olarak hitap etmiyor konusu ama bazi komiklikleri hariç, çünkü bazı sahneleri güzel. Tabii abartısız olanları... Gene saat 20.00 da atvde Canım Ailem var bu dizi de fena değil. Güzel bir dizi. Saat 22.00 de de Cennetin Çocukları var. Ancak; bu dizinin tutmayacağından adım gibi eminim. Çünkü başrolde oynayanlardan bayan olan kişi şu mazlum süsü verilen kişi tam anlamıyla "çirkin" bunu sadece ben değil inanın anket yapılsa tüm türkiye söyler. Hadi cansel neyse o fena değil, başrole uygun ama öbürü diziyi kesin batıracak. Nitekim ben size en geç iki gün sonra cennetin çocukları nın reytinglerde kaçıncı olduğunu yazacağım.

16 aralik sali yayin akislari

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bu yazımda sizlere bizim tarafımızdan izlenmesini tavsiye bugünkü tv programları, dizileri yazacağım. Bugün show tv de yemekteyiz var, saat 16.30 da yeni bölümü aynı günün saat 20.00 da da tekrar bölümü var. Çünkü çok tutuldu bu program :D Aynı saatte yani 20.00 de arka sokaklar var kanal d de. Dizi fena değil, zaten reytingleri de kötü sayılmaz. Ancak biraz düşünce en yeni bölümlerde yükseltmek için binbir gecedeki gibi bayaa bir
olaylar kopuyor. Patlamalar, yaralanmalar vs. Yine show tvde saat 21.30 da gece sesleri var ama ben pek izlemiyorum. Nedense fazla hoşuma gitmedi. Devamı Derya Baykal 'ın diğer yazısında

15 Aralık 2008 Pazartesi

deryali gunler resimleri

deryalı günler
deryalı günler
deryalı günler
deryalı günler
deryalı günler

deryalı günler
deryalı günler
Deryalı Günler sitemizde sizlere Derya Baykal resimlerini takdim ediyoruz. Resimlerin hepsi bana aittir. Farklı yerlerde çekilmiştir ve de farklı yaşlarımda çektirdiğim, dergi kapakları, tiyatrodayken ve başka yerlerdeki resimlerim burada...

kriz nasil domino etkisi yapiyor

deryalı günlerMerhaba sevgili deryalı günler severler. Size biraz ekonomik krizi ve domino etkisini anlatacağım. Bu kriz nasıl çıktı sorusuna ilk önce deryalı günler olarak biz cevap vermeyi seviyoruz. Malum halkımız önceden beri hükümetlerden dolayı her beş senede bir krize alışık. Bu yüzden kriz gelmeyince 5 senede hükümet ekonomik politika olarak iyi yönetince herkes kriz geliyor, kriz gelecek, kriz geldi diye diye resmen cin çağırır gibi krizi çağırdı şimdi de ondan kaçıyor.
Sen giyimciden elbise almazsan, giyimci toptancıdan ürün almaz, o ürün almazsa toptancı fabrikadan mal almaz, fabrika eleman çıkarır, eleman marketten ürün alamaz, mobilyasını yenileyemez, mobilyanı yenileyemezsen mobilyacı eleman azaltır, azalan eleman arabasının taksitini ödeyemez, arabasının taksitini ödeyemez sokakta kalır, banka evine el koyar sonra da hem evsiz kalır hem de işsiz. Bu kriz ne zaman geçer diye sorarsanız uzmanlara göre 2009 da gitti, 2010 'u kurtarmaya çalışıyor devlet. İNŞALLAH kriz biter de herkes rahat eder.

14 Aralık 2008 Pazar

ferhanla oynadigimiz tiyatroda cektirmistim

deryalı günlerDeryalı Günler
Herkese iyi günler. Yandaki resim yine eskilerden bugün böyle olsun dedim. Sizleri de nostalji havasına soktum. Sevgili Ferhan Şensoyla 88 de evlenmiştim. İki tane kızım oldu. Adları müjgan ferhan şensoy ve neriman derya şensoydur. Bu resimlerim de zaten Üç kurşunluk opera isimli tiyatromda çekilmişti. Bir tane de oğlum var. Onun adı da : Mert Baykal neyse bu kadar kişisel bilgi bugünlük yeter.

13 Aralık 2008 Cumartesi

nostaljik resimlerim

Deryalı GünlerDeryalı Günler
Herkese merhaba diyorum. Evet yandaki resim benim. Gençlik yıllarımda eski evimizde çekilmiş bir fotoğraf. O zamanlar da güzeldim şimdi de :D
Biraz da nostalji yapmak istedim. Daha o zamanlar Levent 'le evlenmemiştim. Show tvdeki programıma hepiniz davetlisiniz..

11 Aralık 2008 Perşembe

dundardan biranda gonderme

Merhaba, size yakın tarihlerde kulislerde konuşulan bir haberi söylemek istiyorum. Uğur
Dündar star tvde star habere çıktığından beri bilenler bilir, reytinglerde ilk ikiden düşmüyor, bu da onu star tvde vazgeçilemez yaptı. Birand yıllardır kanal d haberlerde çıkıyor ama bu başarıyı yakalayamadı bir türlü. Dündar da kanal d ye söylenilenlere göre haber yollamış benim ekibimi oraya geçirelim, kanal d gibi amiral gemi bir kanala yazık oluyor birand iyi kullanamıyor gibi. Bakalım kanal d yönetimi çağrılara cevap verecekmi... Bizde deryalı günler olarak size bunu iletmek istedik. Biraz da dedikodu iyi oluyor değil mi hanımlar

9 Aralık 2008 Salı

yol arkadasimin da tadi kacti

Herkese Deryalı Günler olarak merhaba diyoruz. Bugün yeni bölümü yayınlanacak olan yol arkadaşım adlı dizi hakkında deryalı günler olarak birşeyler söylemek istiyoruz. Kişisel fikrimiz bizce yol arkadaşımın tadı kaçtı. Nedenini bilemiyorum belki yol arkadaşım takip edenler bilir, aslında yazın oynuyordu. İlk birkaç günde istenilen reytingleri verince sanırım kanal d bu diziyi kışın yayınlamak için birkaç bölümden sonra sezon tatili verdi. Tatilden gelince de biz soğuduk. Zaten 1 aralıkta 4. olmuş yol arkadaşım 24 kasımda da 10. olmuş. İlk bölümlerinde ilk ikide kesin oluyordu. Bu arada geçenlerde dizi eleştirileri başlığından sizlere başka bir dizi hakkında görüşlerimi sunmaya çalıştım. Biraz konudan konuya atlamak gibi olacak ama; kanallara bizim deryalı günler gibi hayatın içinden moda,kadın,sağlık,yemek tarifi,el işi,örgü ve birçok şey olan genel programlar lazım..

deryali gunlerden videolu sac kavurma tarifi

Deryalı Günler 'den herkese tekrar merhaba.



Deryalı Günlere özel Nedim beyin hazırladığı saç kavurmanın tadına doyamayacaksınız. Sevimli ve güzel mutfağında bizlere bu tarifi hazırladığı için kendisine teşekkür ederiz.

Bu pazar tvlerdeki yayın akışlarına göre önerilerimiz şöyle saat akşam 8'de Adamım adlı sinema filmi ve saat 10,30 da da Gece Gündüz dizisi

7 Aralık 2008 Pazar

deryali gunler dizi elestirileri

Deryalı Günler olarak herkese en içten sevgilerimizi sunuyor ve merhaba diyoruz. Bugün tv'de gençlerin seveceği bir dizi olan kavak yelleri 20.00'de var. Ancak biz deryalı günler olarak kavak yellerinin türk toplumu ve aile yapısına uymadığı kişisel görüşüne sahibiz. Çünkü kim kimle sevgili belli değil. Zaten bilenler bilir, dizinin aslında amerikan senaryosu yani amerakada yayınlanan bir dizinin türk senaristleri ve çevirmenleri tarafından türkçeye aktarılmış hali. Dizideki oyuncuların rolleri icabı "mezhepi ve midesi geniş" diye tırnak içinde bahsedebileceğimiz rolleri var. Eskiden yakın arkadaş olanlar sevgili, sevgili olan grubun dışına atılıyor. 3 yakın arkadaş ayrılıyor.
Neyse bugünlük bu kadar "eli maşalı"lık yeter. Herkese iyi günler.. Bu arada sizlere yarın çok güzel bir patlıcan kebabı tarifi vereceğim hem de videolu

guzel bir cuma gunu

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün tvde neler var biraz onlardan bahsedelim.
Show Tv - Saat 8'de Yemekteyiz ve Kanal D - Saat 10,30'da Beyaz Show var. Yakında daha birçok sitenin yapmadığı birşey yapacağız: Deryalı Günler Videolu Yemek Tarifleri

6 Aralık 2008 Cumartesi

deryali gunler guzel bir persembe

Deryalı Günler 'den herkese merhaba. Bugün güzel bir perşembe günü. Bayramın artık 4.günü ama tahminimce cuma günün de resmi tatil olması sebebiyle bayram 5 gün diyebilirsiniz. Çünkü ev ziyaretleri yarın da devam eder. Bugün tvde Deryalı Günler olarak size önerebileceğimiz programlar,diziler ve sinemalar şöyle:
20.00 Show Tv - Yemekteyiz
22.15 Kanal D - Kurtlar Vadisi Irak